Вести Македонија Ударни вести

“ГРАДИМЕ ИДНИНА-СКОПЈЕ”: Протокол за проектот Стоп против питачење и злоупотреба на децата

  Здружението „Градиме иднина“ – Скопје ќе достави  Протокол до Владата за проектот „Стоп против питачење и злоупотреба на децата и нивното здравје“.       Откако ќе се достави Протоколот до Владата треба на владина седница да се прифати и усвои и да се достави со владина одлука до сите државни институции и образовни […]