Categories: Интервју, Текстови

Гоце Стојановски: КИЦ Романса-Македонска Каменица со богата културна и едукативна содржина

  ДЕНЕС: Колку долго функционира КИЦ Романса во Македонска Каменица и кои се моменталните активности? СТОЈАНОВСКИ: КИЦ Романса функционира од…

Повеќе