Вести Македонија Ударни вести

Дигитализацијата може да ја стави Македонија на светската дентална мапа

  Концептот за SMART DENTAL ENTITIES за масовна дигитализација на денталниот сектор на Комората на приватно здравство при Сојузот на стопански комори на Македонија е прогласен за најдобар проект на 21 век во регионот на престижната меѓународната манифестација „Најуспешна жена и најуспешен маж на 21 век“ која се одржа на 24 октомври во Белград во […]