Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за поставени бомби низ објекти во Скопје

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки и во Управен суд, Музеј на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за наводно поставени експлозивни направи во училишта во Скопје

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави од…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски: Расчистен е случајот за закани за поставени бомби во Кавадарци

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски одговарајќи на новинарско прашање во Кавадарци, во однос на најавите за поставени екплозивни…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за наводно поставени бомби во училишта во Скопје

    Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави…

Повеќе