Алтернатива Настани

“ВЕРНИСАЖ” од Вацлав Хавел во Драмски театар

  ВЕРНИСАЖ, Драмски театар, 15 декември, почеток 20 часот  Автор: Вацлав Хавел Превод: Никола Маџиров Режија: Теа Беговска Сценографија: Енес Деари Визуелизација и анимации: Милчо Узунов Композитор: Енес Беговски Костимографија: Раде Василев   Улоги: Роберт Вељановски Предраг Павловски Гордана Ендровска Инспициент: Гоце Бојчев Суфлер: Даница Илиева