Вести Изјави Македонија Ударни вести

Џафери: Нека е честит 28 Ноември, Денот на знамето

  “Во име на пратениците на Собранието на РС Македонија и во мое лично име, со особена радост да упатам срдечни честитки по повод албанскиот национален празник, 28 Ноември – Денот на знамето, со искрени желби за бескрајни успеси и напредок на Албанците каде и да се а празникот, како што е впрочем и цел […]