Вести Македонија Ударни вести

За Претседател на ЗНМ е избран Младен Чадиковски

  Рекорден број на новинари и медиумски работници беа присутни на годишното Изборно собрание на Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) на кое се гласаше за нов Претседател на Здружението и за нови членови на Управниот одбор, Надзорниот одбор и Советот на чест при ЗНМ.   Присутни во салата беа околу 500-тини новинари и медиумски […]