Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Здружението на историчарите бара враќање на Историјата за VI одделение

  Како Здружение на историчарите на Република Македонија, чијашто повеќе од седумдецениска дејност меѓу другото е насочена кон развојот на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

ЗИРМ: Реакција по повод најновиот учебник по историја и општество за V одделение

  Како професионални историчари и членови на Здружението на историчарите на Република Македонија реагираме по повод објавувањето на учебникот по…

Повеќе