Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кривични и дисциплински постапки против полициски службеници

  Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР поднесе кривична пријава против Д.П., полициски службеник во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дисциплинска против вработен во МВР за објава на ФБ за нападите на Хамас врз Израел

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди постапува по…

Повеќе