Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Османи: Бугарските клубови ќе мораат да ги променат своите имиња

  “Очигледно е дека имињата што се избрани на бугарските клубови во Македонија, без разлика колку историски и научно ќе…

Повеќе