Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Меморандум за соработка меѓу Уставниот суд и Правниот факултет „Јустинијан Први”

Денеска ќе биде потпишан Меморандум за соработка помеѓу Уставниот суд и Правниот факултет „Јустинијан Први” – Скопје при Универзитетот „Св.…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Правен факултет нуди бесплатна правна помош на жртвите од насилство и вознемирување

  Од Правниот факултет „Јустинијан Први“-Скопје информираат дека нудат бесплатна правна помош, информација и совет на жртвите на секој облик…

Повеќе