Вести Македонија Ударни вести

Потпишан Меморандум за соработка меѓу МВР и Организацијата на резервни офицери

  Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и претседателот на Организацијата на резервни офицери на Република Северна Македонија д-р Гоце Георгиев, потпишаа Меморандум за соработка во насока на взаемно укажување стручна помош и поддршка со цел размена на податоци,  информации, искуства, знаења и обука. Министерот Спасовски изрази задоволство од продлабочувањето на соработката, притоа нагласувајќи […]