Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Град Скопје е добитник на награда од Младинскиот климатски акциски фонд

Градот Скопје е добитник на награда од Младинскиот климатски акциски фонд, за отворањето и успехот на првата јавна биотехнолошка лабораторија…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска на Самитот COP28 ја презентираше биотехнолошката лабораторија на Град Скопје

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска е учесник на Самитот COP28, кој се одржува во Обединетите Арапски Емирати, а…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска ја претстави првата јавна биотехнолошка лабораторија во Македонија и регионот

  Повеќе од 100 градоначалници во Батуми, Грузија учествуваат на урбаниот форум организиран од Генералниот директорат за соседство и преговори…

Повеќе