Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

АХВ: Засилени контроли на јајцата, боите и месото пред Велигден

  Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) во пресрет на велигденските празници спроведуваат засилени инспекциски контроли на…

Повеќе