Вести Македонија Топ теми Ударни вести

“Гласен текстилец” и Филимена извојуваа победа “ПРАВДАТА Е ЗАДОВОЛЕНА!”

  ПРАВДАТА Е ЗАДОВОЛЕНА!    Филимена Бошковска Мишевска заедно со Гласен Текстилец извојуваа победа и се исправени недостатоците и направените прекршувања од страна на работодавачот ЛДИ Димотранс Македонија – Дооел Скопје.     “По увидот од доставените списи од страна на Државниот Трудов инспекторат, тој ја задолжил Агенцијата за вработување да направи исправка во М1/М2 […]