Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Д-Р Крстески: Сукцесијата – значајна за нашата историја

  Директорите на Државните архиви на Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Северна Македонија и на Архивот на Југославија, д-р Бојан…

Повеќе