Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи: Постоењето на „ѕид на раздвојување“ на луѓето е неодржливо и спротивно на основните принципи на ОБСЕ

  Слободата на движење на луѓето во Одзиси е целосно блокирана со „ѕид на раздвојување“ што е жално и неприфатливо…

Повеќе