Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Судскиот совет денеска ќе расправа за барањето за разрешување на Беса Адеми

  Судскиот совет на денешна, отворена за јавноста седница, ќе се расправа околу барањето за разрешување на претседателката на Врховен,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Да престане срамниот политички притисок на Груби кон Беса Адеми преку неговите портали

  “Денес ќе ви презентираме докази со кои уште еднаш ќе потврдиме дека јазборуваме вистината. Од порталите Индекс.мк и Деск.мк…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Адеми: Во интерес на граѓаните и државата да се надмине состојбата во Судскиот совет

  Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, со изјава во врска со последните случувања во Судскиот…

Повеќе