Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

„Лице в лице“ и Борче Стаменов добитници на државната награда „Мето Јовановски“ за човекови права

  На Меѓународниот ден на човековите права, 10 декември, во Собранието на РС Македонија свечено беа доделени државните награди „Мето…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Трагедијата на Мемет алармира што побрзо да се решат проблемите со добивањето лични документи

  На дваесетгодишна возраст почина Мемет Камбер, продавач на „Лице в лице“. Неговото прво влегување во болница било и последно.…

Повеќе