Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Патронен празник и чествување на ликот и делото на Ванчо Николески

ЦОУ „Ванчо Николески“ од Лескоец, со повеќе свечености, нови просторни содржини во употреба, како и со евидентни успеси на учениците…

Повеќе