Categories: Алтернатива, Настани

„Бизнисот на задоволството“ на Гоце Цветановски, најдобар филм на фестивалот во Софија

  „Бизнисот на задоволството“, дебитантскиот долгометражен филм на Гоце Цветановски, е прогласен за најдобар филм на фестивалот „In the Palace“…

Повеќе