Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Меџити-Клисаровска: Ќе се расчисти и казни секој кој има уддел во ова злосторство

  Министерот за здравство Фатмир Меџити и директорката на клиникатата, д-р Виолета Клисаровска, одржаа прес-конференција, на која темата беше скандалот…

Повеќе