Categories: Алтернатива, Настани

10. Конференција на директорите на националните библиотеки од Југоисточна Европа

  Во организација на Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“-Скопје, во Струга се одржува јубилејната 10. Конференција на директорите…

Повеќе