Categories: Алтернатива, Настани

Третиот роденден на ЈП Лајка прославен со „Изложба на вдомени кучиња“

  По повод третиот роденден, ЈП Лајка организираше „Изложба на вдомени кучиња“ со која заедно со граѓаните кои вдомиле куче,…

Повеќе