Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Холандскиот амбасадор Коп: Што правите вие освен што трупате изговори?

  Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп упати сериозни критики дека во земјава не постои вистинска политичка волја за промена, не…

Повеќе