Categories: Алтернатива, Македонија, Настани

Горјан Јовановски и Драган Гелевски, основачи на платформата за климатски податоци EarthCare.ai.

    Претседателот Стево Пендаровски оствари средба во Млади Хаб, со Горјан Јовановски и со Драган Гелевски – основачи на…

Повеќе