Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Децата со дијабет добија сензори за мерење на гликемија

  Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити денеска ја посети Универзитетската клиника за детски болести по повод обезбедените сензори за…

Повеќе