Алтернатива Настани

СТЕНДАП НАСТАП ВО ЖИВО СО БОЈАН ВЕЛЕВСКИ 26.12.20 ВО 21Ч.

  Дефинитивно најактивниот меѓу стенд-ап комичарите кај нас за време на корона е Бојан Велевски. Откако летоска го направи првиот стенд-ап LIVE STREAM на Балканот во организација на ЗЛАТЕН ЗАБ продукција, наскро со втор и тоа пред новогодишните празници. Насловот на шоуто е “Прирачник за изолација со жена”, a во него ќе бидат сите фори […]

Алтернатива

Стенд-ап комичарот Бојан Велевски со ново видео КАМПАЊА 2020

Кариерата на овој млад господин, почнува да цвета уште од најраното детство. Сите ние го препознаваме како „Ице од Наше маало“, помладите можеби повеќе го знаат како стенд-ап комичар, но сепак тој е едноставниот, дружељубив и ретко сериозен Бојан. Вели дека стендап-от му е хоби кое го работи професионално. Негов мотив е публиката, а идеите ги […]