Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Претседателот Митрески се обрати пред Врховната Рада на Украина

  Претседателот на Собранието на РС Македонија, Јован Митрески, на покана од претседателот на Врховната рада на Украина Руслан Стефанчук,…

Повеќе