Спорт

Се одложува 50. јубилејно издание на „Златен Гонг“

  Управниот одбор на Боксерската федерација на Македонија, донесе одлука да го одложи одржувањето на 50-јубилејно издание на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. “Нашата цел беше оваа години да го организираме „Златен Гонг“ достојно, со квалитетни боксери од Европа и светот, согласно јубилејот на 50. издание. Невозможно е во ваква ситуација на светска пандемија […]