Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Ударни вести

Донација на Битолска млекара и Пакомак-производи и лаптопи за децата од СОС Детско село

  Битолска млекара во соработка со Пакомак реализира донација во лаптоп компјутери и млечни производи за СОС Детско село. Доставени…

Read More