Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Почина претседателот на „Сојузот на Ромите“, Амди Бајрам

  Поради проблеми со срцето на 64 годишна возраст почина македонскиот политичар и претседател на политичката партија Сојуз на Ромите…

Повеќе