Categories: Алтернатива, Настани

Владимир Мартиновски е нов декан на Филолошки факултет „Блаже Конески“

  На научно-наставниот совет на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје, вчера беше избран нов декан за мандатниот период 2023-2026…

Повеќе