Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Огњановски: Семејството Диневи не го чувствувам како семејство кое донирало орган, туку како јас да сум роден во тоа семејство

    „Можам да кажам дека семејството Диневи не го чувствувам како семејство кое донирало орган, туку чувствувам како јас…

Повеќе