Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Градоначалникот на Прилеп волонтира во Инфективното одделение на прилепската болница

  „Состојбата со коронавирусот во нашата општина во последните десетина дена е загрижувачка, дури и алармантна. Како градоначалник на општина Прилеп, како лекар, од денеска се ставам на располагање на потребите на Инфективното одделение. Им ја понудив мојата помош која со задоволство беше прифатена. Јас знам дека и самиот припаѓам во ризичната група на граѓани на […]