Categories: Алтернатива, Настани

Ретроспективна изложба на Власта Делимар на Плоштад Македонија

  Плоштад Македонија, 3. декември во 12.часот, Ретроспективна изложба на Власта Делимар „Четириесет години љубов кон уметноста на Власта Делимар“…

Повеќе