Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Утре посебен сообраќаен режим поради симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023“

  Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради симулациска вежба во итна ситуација–земјотрес насловена како „Хуманитарен одговор 2023“,…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Изложба „Сакам,…“на Анита Огњановска во КИЦ – Загреб

  Во Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Загреб денеска, 27 септември, во 20 часот, ќе биде отворена самостојната изложба…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

“Звуците на Бразил” и Џон Илија Апелгрин во Македонска филхармонија

  „Звуците на Бразил“ – Џон Илија Апелгрин, во Македонската филхармонија на 1 октомври, со почеток во 20.30 часот „Звуците…

Повеќе