Вести Свет

Започна 5. Светски конгрес на новински агенции во Баку

Во својот говор претседателот Алијев зборуваше во врска со организираните меѓународни настани во Азербејџан и истакна дека овој успех е доказ за поддршката кон медумите БАКУ (АА) – Претседателот на Азербејџан, Илхам Алијев, во врска со вестите што ги објавуваат меѓународните медиуми истакна: „Понекогаш истите ситуации се прикажуваат целосно различно во меѓународните медиуми. Ова укажува […]