Categories: Вести, Македонија, Став

ДОМ: Клучните приоритетите на ДОМ – дел од Програмата на новата Влада

  Вчера, делегација од Зелената партија ДОМ на чело со Маја Морачанин претседателка, Христа Најданов потпретседател, Огнен Апостолски член на…

Повеќе