Categories: Вести, Македонија

Ставот на Груевски различен од ставот на германската амбасада во Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со членовите на Извршниот комитет Никола Попоски, Никола Тодоров и секретарот за меѓународна соработка…

Повеќе