Categories: Вести, Македонија

Апелација: Притвор за Грујовски, Јакимовски и Бошковски – Мијалков останува без пасош

Aпелацискиот суд денеска одлучи да им додели притвор на Горан Грујовски, Тони Јакимовски и Никола Бошковски, сите вработени во МВР…

Повеќе