Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Уставен поведе постапка за делови од Статутот на Општина Кисела Вода и донесе времена мерка

  По сопствена иницијатива, на предлог на претседателката Добрила Кацарска Уставниот суд на седница поведе постапка за 3 одредби од…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Напуштениот простор во Кисела Вода сега е нов зелен парк

  Напуштениот простор во Кисела Вода, лоциран меѓу улицата Лазар Димитров и железничката пруга, зад бараките во населбата 11 Октомври,…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“ПРИМА МЕБЕЛ” ГО ОТВАРА ОСМИОТ САЛОН ЗА МЕБЕЛ ВО МАКЕДОНИЈА

КОРПОРАЦИЈАТА ПРИМА МЕБЕЛ ГО ОТВАРА ОСМИОТ САЛОН ЗА МЕБЕЛ ВО МАКЕДОНИЈА   Во седмата година на своето работење во Македонија, „Прима…

Повеќе