Categories: Алтернатива, Настани

„Пејзаж на вознемиреност – единаесет критични жешки точки во РС Македонија“ во МСУ

  Промоција на публикација, изложба на фотографии и презентација на проф. д-р Трајче Стафилов и Тихомир Топузовски, 4 октомври, во…

Read More
Categories: Алтернатива, Настани

Архитектонска изложба „Иднината како проект – Доксијадис во Скопје“

  Во Музејот на современата уметност – Скопје денеска (21 септември) со почеток во 19 часот ќе биде отворена архитектонската…

Read More