Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Климатските промени и еколошките предизвици во фокусот на изложба во МСУ

  Уметниците Слободанка Стевчевска и Денис Сарагиновски (ОПА), Ивана Мирчевска, Дарко Алексовски, Зорица Зафировска и Никола Узуновски заедно со Тихомир…

Повеќе