Categories: Вести, Македонија

Меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“

Денеска во организација на РСБСП, во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје, ќе се одржи Третатамеѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот…

Повеќе