Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Спорт

Coca-Cola Дедомразовската трка се враќа во Скопје – Еве каде може да се пријавите!

    Во недела на 26 декември, по пауза од една година, повторно ќе се одржи традиционалната Coca-Cola Дедомразовска трка,…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Здружението „ЗА НАС“ трчаа во чест на медицинските сестри кои го загубија својот живот

  Овој викенд членовите на здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“ беа дел од Скопскиот…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Спорт, Топ теми, Ударни вести

Скопскиот маратон Визер во чест на дарителите на органи и коскена срцевина

  Министерство за здравство ги повикува сите граѓани да ги поддржат здравствените работници, волонтерите и излекуваните пациентите кои ќе трчаат…

Повеќе