Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Град Скопје: Подготвени сме за одржување и чистење на снежните наноси во Скопје

  По најавите за врнежи од снег и ниски температури во наредните денови, одржавме координативен состанок на терен со зимската…

Повеќе