Алтернатива Вести Македонија Настани

НОВО КОМИЧНО ШОУ: ЗЛАТЕН ЗАБ COMEDY ROOM – ДЕБАТА ВО ЖИВО САМО СО КОМИЧАРИ

  Марјан Георгиевски  e дипломиран актер, магистер по театарска режија, стендап комичар, студент по психологија. Работи како актер во Народниот театар  во Битола каде редовно игра и режира. Активно се занимава со стендап комедија (со повеќе од 700 настапи низ Македонија). Пишува сценарија за Тв емисии, претстави и книга. Татко е на малолетно дете и учесник […]