Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

“МЕМЕНТО” за 60-годишнината од скопскиот земјотрес

  По повод 60-годишнината од катастрофалниот земјотрес што го погоди Скопје, Кинотеката на РС Македонија премиерно ќе го прикаже дигитализираниот…

Повеќе