Алтернатива Настани

Промоција на “Да ти се погоди да живееш во интересни времиња” од Весна Дамчевска

  Промоција на книгата „Да ти се погоди да живееш во интересни времиња“ (културолошки ставови и искуства) од Весна Дамчевска, на 14.јуни, во 20 часот на платото пред МКЦ.   Книгата е збирка од авторските колумни пишувани во последниве десетина години и објавувани, главно, во рубриката „Наш став“, но и страниците за култура и прилогот […]